Creativiteit binnen handbereik

Of je nou binnen de lijntjes kleurt of buiten de gebaande paden gaat, Paper maakt het makkelijker dan ooit om je ideeën op papier te krijgen.

Breng je ideeën tot leven

Klaar voor onze meest meeslepende ervaring tot nu toe? Onze laatste update gebruikt 3D-technologie om je werk zo mooi mogelijk weer te geven, voor tekeningen en dagboeken die van het scherm spatten.

Moeiteloze creaties

Paper is ontworpen om je natuurlijke bewegingen te volgen. Met de perfect afgestemde tools kun je heel makkelijk schetsen, schrijven, schilderen, tekenen – waar je gedachten je ook brengen.

Om je een handje te helpen

Weet je niet waar je moet beginnen? Onze Paper Store zit boordevol tips en tricks van onze favoriete makers die je helpen om je angst voor die lege pagina te overwinnen.

De snelste manier om collages te maken

Voeg meerdere foto’s toe aan één pagina en knip, plak en verplaats ze zonder ingewikkeld gedoe met lagen. Van moodboards tot storyboards, haal overal inspiratie vandaan en laat die ideeën maar komen.

Jouw ideeën op jouw manier

Organiseer pagina's in prachtige dagboeken en synchroniseer ze op al je apparaten. Zo kun je altijd weer verder gaan waar je gebleven was, waar en wanneer de inspiratie ook toeslaat.

Beschikbaar voor iPhone en iPad
Let op, Paper is alleen beschikbaar in het Engels, maar we voegen binnenkort meer talen toe.